Trooppinen Storm Irwinin itäpuolella rakennetaan satelliittikuvia

Ukkosmyrsky raesateineen Kajaanissa elokuussa 1998.wmv (Saattaa 2019).

Anonim

Thunderstorm kehitys Tropical Storm Irwinin itäpuolella näyttää parantuneen infrapunakuvien avulla NOAAn GOES-West-satelliitista.

NOAA: n GOES-West-satelliitti otti infrapunakuvan Irwinista 28. heinäkuuta klo 9.30 EDT: ssä (1330 UTC). Kuva osoitti viimeaikaisen parannuksen ukkosmurtumajärjestelmän piirissä, joka käärii syklonin itäisen puoliskon ympärille. Kuvassa ilmeni, että myrskyn pohjoisella ja itäisellä neljänneksellä oli ukkosmyrskyjen keskimääräinen pitoisuus kuin muu myrsky.

National Hurricane Center (NHC) totesi klo 05.00 EDT (0900UTC) Tropical Storm Irwinin keskusta sijaitsi 14, 9 astetta pohjoista leveyttä ja 124, 8 astetta läntistä pituutta vastaan. Se oli noin 1 200 mailia (1, 800 km) länsi-lounaaseen Baja Kalifornian eteläkärjessä, Meksikossa. Irwin ajautui länteen länteen noin 4 km / h, ja vähän liikettä odotetaan lauantaina 29. heinäkuuta. Sunnuntaina odotetaan kääntyä pohjois-koilliseen koilliseen ja eteenpäin nopeutta. Suurin sallittu tuuli on laskenut lähes 50 km / h: n korkeammille tuulenpituuksilla. Jotkut voimakkuuden vaihtelut ovat mahdollisia seuraavan parin päivän aikana.

Kansallinen hirmumyrskykeskus totesi, että Wisconsin-Madisonin yliopiston CIMSS-tuulen leikkausanalyysi ja SHIPS-malli osoittavat molemmat, että pohjoisen antisyklonin tuottama kohtalainen pohjois-pohjainen leikkaus on ensisijainen estäjä kaikelle merkittävälle vahvistamiselle ennen Irwinin kuolemaa 4 päivää. Pienen muutoksen syklonin intensiteetissä ennustetaan ennen kuin Irwinin yhdistäminen Tropical Storm Hilaryn kanssa tapahtuu 96 tunnin aikana. "

menu
menu